KRÁLIČÍ KOSTKY - Sušené maso 100g

Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín

Křehké masové kostky vhodné i pro odměňování psa při výcviku. Velikost cca 10 mm. Sušené mleté maso s křehkou konzistencí. Psa odmění, ale nezasytí ani při častém podávání. Neobsahuje konzervanty, barviva, posilovače chuti ani aromata. Jde o 100% masový, monoproteinový produkt, konzervovaný pouze sušením. Vhodné i pro potravní alergiky.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
Kód: 561
99 Kč
KRÁLIČÍ KOSTKY - Sušené maso 100g
Neohodnoceno
Značka: Krmiva Hulín
  • Složení:  Mleté králičí maso, tvarované do drobných kostek.

Obsah přirozených živin:   Bílkoviny (NL) - 55 %, Tuk - 15 %, Vláknina - 2,9 %, Popel - 12,5 %, Vlhkost - 7,5 %,

  • Charakteristika:  Syrové, pomleté králičí maso, usušené horkým vzduchem a tvarované do malých "kostek" o velikosti cca 1 cm. Neobsahuje žádné další druhy masa nebo rostlinná plniva. Bez konzervantů, barev, ochucovadel a aromat. Králičí maso je vhodné i pro psy s alergií na bílkoviny některých druhů masových výrobků. 
  • Možnosti použití: Masové kostky používejte nejlépe jako pamlsek během dne nebo jako odměnu při výcviku psa. Denní dávku pro výcvik není potřeba omezovat, pokud je rozčleněna do nějakého časového období. Použijte tolik peletek, kolik je nutné k odměně psa. Nejde sice o klasické krmivo, ale protože jde o čistě přírodní sušené maso, lze jej v případě potřeby použít i jako menší svačinku k lehkému zasycení psa v průběhu dne. V takovém případě, je-li to možné, je dobré sušené masové kostky namočit vodou či vývarem. 

Pokud se pes nedopatřením dostane k pamlsku sám a sežere ho větší množství, nic se neděje. Jde přírodní surovinu, která ani při větším, jednorázovém příjmu, organizmus psa nijak nepoškodí. Protože jde o sušený výrobek, dbejte, aby pes měl stálý přístup k vodě.

  • Skladování a spotřeba: Skladujte v dobře uzavřených obalech, v suchu a temnu, bez slunečního svitu. Dobu spotřeby doporučuji pro zachování chuťové hodnoty ideálně do 6 měsíců od data nákupu, při uchovávání v chladu a temnu do max. 22 °C. Mějte masové kostky vždy dobře uzavřené, mají velmi intenzivní přirozenou vůni.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: